Svjedočenja


Što kupci govore o Husse:

 

A. Renaud

Prije tri tjedna spasili smo šetne mješanku s border colliem. Bila je u jako lošem stanju kada je prispjela – imala je infestaciju buha, crvi, imala je suhu lomljivu dlaku te je bila djelomično ćelava.
Nakon četri provedena tjedna kod nas na Science ishrani još uvijek je imala suhu dlaku i rijetko krzno ali su se ćelavi dijelovi krzna popunili. Primjetili smo da je već unutar prvog tjedna konzumiranja Husse Valp-a njeno krzno počelo jačati te postajalo sjajnije i mekše.
Danas ima mekano, gusto, sjajno krzno i pregršt energije te glatku kožu. Zaista me je impresionirala ova hrana. Godinama već imam pse i mogu reći da je ovo najbolja hrana u prodaji koju smo koristili …
 

C. Murphy

Od kada za svoje irske setere koristim Husse pseću hranu primjetila sam ogromno poboljšanje u izgledu njihovog krzna te pri probavi. Također imam i štene njemačkog ovčara staro 8 mjeseci s prekrasnim sjajnim krznom. Psi koji borave u mojoj odgajivačnici pasa također dobivaju Husse hranu. Zadnje leglo setera također je počelo sa Husse hranom za štenad!!
Jesam li spomenula da moje mačke također jedu Husse brikete???
 

K. Fitzgerald, Castleisland, Co. Kerry, Eire.

Huga smo od početka hranili s Husse Prima Plus, mislim negdje od osmog mjeseca starosti. Imamo još jednog psa Danija koji je poput Huga izložbeni pas. Zbog toga nam je jako bitno da uvijek izgledaju i da se osjećaju najbolje moguće. Mislim da je Husse idealna hrana.
Hugo je osvojio nagradu za Najbolje štene u svojoj pasmini i sigurni smo da je to pokazatelj kvalitetne ishrane koju mu nudimo – Husse. 
 

Ciara

Moji psi obožavaju vašu hranu za pse. Dobila sam od vas besplatni uzorak prije mjesec dana i sada je Husse postao njihova regularna hrana.
Zaista sam zadovoljna sa njom! 

Shopping košarica

OVDJE ĆE SE PRIKAZATI PROIZVODI KOJE DODATE U KOŠARICU.

 
Pronađi distributera putem
svog poštanskog brojaSvjedočenja

Što kupci govore o Husse:

A. Renaud

Prije tri tjedna spasili smo šetne mješanku s border colliem. Bila je u jako lošem stanju kada je prispjela – imala je ...

Svjedočenja