Idol, 100 g | Hipoalergene poslastice, bez žitarica za pse

16026c
Poslastice u obliku zvijezde bez žitarica, napravljene s jednim izvorom životinjskih proteina za pse s probavnom osjetljivošću. Bez umjetnih aroma i boja.

4,00 EUR

Dostupno u:
Količina
grain_free
Grain-free - Recept bez žitarica.
hypo_allergenic
Hipoalergena - Monoproteinske poslastice s janjetinom.

Mekane i ukusne poslastice bogate janjetinom

Idol poluvlažne poslastice sadrže janjetinu kao jedini izvor životinjskih proteina. Poslastice su idealan izbor za nagrađivanje psa u treningu ili kao poslastica između obroka.

Idol poslastice su napravljene bez žitarica što ih čini prikladnim za osjetljive pse ili za pse s intolerancijom na gluten.

Poslastice sadrže: ekstrakt zelenog čaja bez kofeina, polifenole i flavonoide s visokim antioksidativnim kapacitetom te dodatak vitamina C, snažan antioksidans koji podržava imunitet i pomaže u zaštiti tjelesnih stanica.

Osim toga, ove poslastice sadrže psyllium ljuskice – prebiotik i izvor topivih vlakana koja su važna za zdravlje probavnog sustava.

Grain-free
Hipoalergena

Preporuka za hranjenje

  • Preporučene maksimalne dnevne količine prikazane su u tablici hranjenja na pakiranju. Dajte kao poslasticu ili nagradu između obroka.

  • Uvijek nadgledajte svog psa kada mu dajete bilo kakvu poslasticu. Neka svježa voda bude dostupna u svakom trenutku.

  • Poslastice nisu zamjena za šetnje i igru s vašim psom već ih treba koristiti samo kao dodatnu stimulaciju vašem psu u sklopu treninga, kao nagradu za dobro ponašanje ili kao ukusnu poslasticu između obroka.

  • Prilikom hranjenja poslasticama, smanjite glavni obrok vašeg psa kako biste ga održali u idealnoj kondiciji. Pretjerana upotreba grickalica može uzrokovati želučane smetnje i potencijalno dovesti do pretilosti i drugih zdravstvenih problema.

Skladištenje

  • Prije otvaranja proizvod treba čuvati na suhom i hladnom mjestu.

  • Nakon otvaranja, ambalažu zatvorite nakon svake upotrebe i čuvajte u hermetički zatvorenoj posudi na suhom i hladnom mjestu.

  • Čuvati dalje od izravnog sunčevog svjetla.

Nutricionističke informacije:

Nutritivni dodaci: vitamin C 100 mg/kg. Konzervansi.

sušena janjetina (26%), žuti grašak, krumpir, biljni glicerin, prirodna aroma (7%), sušena pulpa jabuke, lososovo ulje (3%), pivski kvasac, mrkva (0,5%), ljuska i sjemenke psyllium (0,4%) , Mojave yucca (0,1%), ekstrakt zelenog čaja bez kofeina (0,01%).

Optimalna i prilagođena hranidba s visokokvalitetnim sastojcima.

Recenzije

5
Još nema recenzija
100%
0%
0%
0%
0%

Svjetski priznata kvalitetaŠvedska kvaliteta za vaše ljubimce

1987

Od 1987. godine Husse nudi besplatnu dostavu visoko kvalitetnih proizvoda za pse i mačke diljem Europe.

50+

Husse proizvodi su dostupni u više od 50 zemalja diljem svijeta.

1000+

Preko 1000 franšizera savjetuje vlasnike kućnih ljubimaca o pravilnoj prehrani i dostavlja Husse proizvode na kućnu adresu.

Savjeti o hranidbi i dostava na kućnu adresu

Niste sigurni koji proizvod odabrati za vašeg ljubimca?

Pronađite idealnu hranu za vašeg ljubimca ili zatražite besplatan savjet od svog lokalnog distributera.