Idol | Poluvlažne i hranjive poslastice za pse

16026c
Poslastice u obliku zvijezde bez žitarica, napravljene s jednim izvorom životinjskih proteina za pse s probavnom osjetljivošću. Bez umjetnih aroma i boja.

3,98 EUR ili 30,00 HRK

Dostupno u:
grain_free
Grain-free - Recept bez žitarica za osjetljive pse
hypo_allergenic
Hipoalergena - Recept bogat janjetinom

Meke i ukusne poslastice bogate janjetinom

Nagradite svog krznenog prijatelja ovim hranjivim i ukusnim poluvlažnim zalogajima napravljenim s janjetinom kao prvim sastojkom - zalogajem bogatim proteinima za nagrađivanje u pokretu ili savršenom poslasticom za trening s vašim psom.

Ovaj hipoalergenski recept bogat je janjetinom – izvorom visokokvalitetnih životinjskih proteina za koje je manje vjerojatno da će izazvati alergijsku reakciju.

Idol poslastice su napravljene bez žitarica, što ih čini prikladnim za osjetljive pse ili one s inetolerancijom na gluten. Umjesto žitarica, kao izvori ugljikohidrata koriste se zdravi i lako probavljivi sastojci poput graška i krumpira. Poslastice sadrže ekstrakt zelenog čaja bez kofeina, polifenole i flavonoide s visokim antioksidativnim kapacitetom te dodatak vitamina C, snažan antioksidans koji podržava imunitet i pomaže u zaštiti tjelesnih stanica. Osim toga, ove poslastice sadrže psyllium ljuskice – prebiotik i izvor topivih vlakana koja su važna za zdravlje probavnog sustava.

Grain-free
Hipoalergena

Preporuka za hranjenje

Preporučene maksimalne dnevne količine prikazane su u tablici hranjenja na pakiranju. Dajte kao poslasticu ili nagradu između obroka. Uvijek nadzirite svog psa kada mu dajete bilo kakvu žvakanje ili poslasticu. Neka svježa voda bude dostupna u svakom trenutku. Grickalice i žvakanje nisu zamjena za šetnje i igru s vašim psom, već ih treba koristiti samo kao dodatnu stimulaciju vašem psu u sklopu treninga, kao nagradu za dobro ponašanje ili samo kao ukusnu poslasticu između obroka. Hraniti se kao dio uravnotežene prehrane. Prilikom hranjenja poslasticama, smanjite glavni obrok vašeg psa kako biste ga održali u mršavom, aktivnom stanju. Nemojte previše hraniti psa grickalicama i žvakanjima. Pretjerana upotreba grickalica i žvakanja može uzrokovati želučane smetnje i potencijalno dovesti do pretilosti kod pasa i drugih zdravstvenih problema.

Skladištenje

Prije otvaranja proizvod treba čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Nakon otvaranja, ambalažu zatvorite nakon svake upotrebe i čuvajte u hermetički zatvorenoj posudi na suhom i hladnom mjestu.

Čuvati dalje od izravnog sunčevog svjetla.

Nutricionističke informacije:

Nutritivni dodaci: vitamin C 100 mg/kg. Konzervansi.

sušena janjetina (26%), žuti grašak, krumpir, biljni glicerin, prirodna aroma (7%), sušena pulpa jabuke, lososovo ulje (3%), pivski kvasac, mrkva (0,5%), ljuska i sjemenke psyllium (0,4%) , Mojave yucca (0,1%), ekstrakt zelenog čaja bez kofeina (0,01%).

Optimalna i prilagođena hranidba s visokokvalitetnim sastojcima

Recenzije

5
Još nema recenzija
100%
0%
0%
0%
0%

Svjetski priznata kvalitetaŠvedska kvaliteta za vaše ljubimce

1987

Od 1987. godine Husse nudi besplatnu dostavu visoko kvalitetnih proizvoda za pse i mačke diljem Europe.

50+

Husse proizvodi su dostupni u više od 50 zemalja diljem svijeta.

1000+

Preko 1000 franšizera savjetuje vlasnike kućnih ljubimaca o pravilnoj prehrani i dostavlja Husse proizvode na kućnu adresu.

Savjeti o hranidbi i dostava na kućnu adresu

Niste sigurni koji proizvod odabrati za vašeg ljubimca?

Pronađite idealnu hranu za vašeg ljubimca ili zatražite besplatan savjet od svog lokalnog distributera.