Klipp | Škare za podrezivanje noktiju pasa

50338c
Klipp je visokokvalitetan proizvod za njegu koji je proizveden od ekološki prihvatljivog materijala - bambusa, jednog od najodrživijih proizvoda od drva.

15,00 EUR

Dostupno u:
Količina
dostupnost
Na stanju Dostupno, vrijeme isporuke 1-2 Dana
paw_control
Njega šapa - Njega noktiju neophodna je za zdravu higijenu svakog ljubimca

Visokokvalitetne škare za nokte

Učinite pravilnu njegu noktiju dijelom rutine i njege vašeg najboljeg prijatelja uz Klipp jednostavne škare za nokte s visokokvalitetnim oštrim oštricama od nehrđajućeg čelika koje vam omogućuju brzo i jednostavno podrezivanje noktiju vašeg psa.

Prikladno za sve veličine pasa. Klipp škare za nokte dostupne su samo u jednoj veličini: 15,6 x 4,5 cm.

ZAŠTO BAMBUS?

Bambus je najbrža rastuća biljka na svijetu što ga čini najobnovljivijim prirodnim resursom. To je vrlo jak i izdržljiv materijal, čvršći od većine drva, a opet lagan.

Njega šapa

Značajke

OŠTRICA OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA - oštrice su izdržljive i dugo zadržavaju oštrinu.

SIGURNOSNA ZAUSTAVNA OŠTRICA - sigurnosna zaustavna oštrica dizajnirana za zaštitu od pretjeranog podrezivanja noktiju te na taj način sprječava ozljede.

SIGURNOSNA BRAVA - klizna brava na ručki drži oštrice zatvorenima radi sigurnog pohranjivanja kada se ne koriste.

FLEKSIBILNA OPRUGA - pomaže pri šišanju noktiju lako i bez napora jer drži oštrice otvorenima radi lakšeg pozicioniranja i na taj način pomaže u smanjenju umora ruku prilikom podrezivanja.

Upute za upotrebu

Lagano gurnite bravu i pritisnite osigurač prema dolje kako biste oslobodili sustav sigurnosne brave. Podignite jednu šapu i držite je čvrsto, ali nježno. Ako se vaš ljubimac boji rezati nokte na nogama, nazovite člana obitelji ili prijatelja da ga pridrži, a vi se možete koncentrirati na podrezivanje.

Drugom rukom poravnajte škare na nokat pod kutom od 45°. Jednim pažljivim pokretom škarama pričvrstite samo vrh, ravno poprijeko. Izbjegavajte rezati preko krivulje nokta kako ne biste previše odrezali i ozlijedili snop živaca i krvnih žila unutar nokta. Oštrice škare za nokte očistite dezinficijensom nakon svake upotrebe.

Učinite šišanje noktiju zabavnim: uvijek dajte poslastice i pohvalite svog psa. U početku, naš savjet je da odsiječete samo malu količinu od samo nekoliko noktiju odjednom dok vašem psu njega noktiju ne postane prirodna. U pravilu, preporuča se podrezivanje jednom mjesečno.

Optimalna i prilagođena hranidba s visokokvalitetnim sastojcima

Recenzije

Još nema recenzija

Svjetski priznata kvalitetaŠvedska kvaliteta za vaše ljubimce

1987

Od 1987. godine Husse nudi besplatnu dostavu visoko kvalitetnih proizvoda za pse i mačke diljem Europe.

50+

Husse proizvodi su dostupni u više od 50 zemalja diljem svijeta.

1000+

Preko 1000 franšizera savjetuje vlasnike kućnih ljubimaca o pravilnoj prehrani i dostavlja Husse proizvode na kućnu adresu.

Savjeti o hranidbi i dostava na kućnu adresu

Niste sigurni koji proizvod odabrati za vašeg ljubimca?

Pronađite idealnu hranu za vašeg ljubimca ili zatražite besplatan savjet od svog lokalnog distributera.