Stomach Plus, 1.4 kg | Dodatak u peletima za konje

50178c
Pomaže u promicanju motiliteta crijeva.

78,31 EUR

Dostupno u:
Količina
flora_stimuli
Stimulacija mikroflore - Kombinacija sastojaka koji podržavaju dobro zdravlje crijeva.

Pomaže u održavanju pravilne ravnoteže želuca i crijeva

Konj je životinja koja je lako podložna stresu. Stres i njegove fiziološke karakteristike povećavaju rizik od nastanka čira na želucu konja. Bol koju uzrokuje čir na želucu obično prođe nezapaženo, no određeni simptomi nas mogu upozoriti, a najčešće se odnose na promjene navika: hirovit i nepravilan apetit, nedostatak tonusa čak i nakon dehelmintizacije te uz pravilnu njegu i hranidbu, tupa i ozlijeđena dlaka, ponekad škrgutanje zubima i abdominalna bol (ne računajući kolike).

Stomach Plus je formuliran kako bi pomogao konju da održi pravilnu ravnotežu crijeva i želuca.

Stimulacija mikroflore

Odabrani prirodni sastojci za ravnotežu crijeva.

GLINA - Stomach Plus je prirodni proizvod koji će zahvaljujući prisutnosti gline u svom sastavu osigurati zaštitni sloj gastrointestinalnog sustava. Glina pomaže u smirivanju probave i djeluje kao prirodni kiseli pufer i detoksikator.

KONJAC, PSYLLIUM & INDIJSKI TRPUTAC (ISPAGHULA) - Konjac je biljka porijeklom iz Azije koja se stoljećima koristila za ublažavanje želučanih tegoba. Konjac u kombinaciji s psyllium ljuskicama (sadrže puno sluzi) osigurava uravnoteženu probavu. Poznato je da ove dvije biljke koje sinergira indijski trputac (također bogata sluzi), stvaraju zaštitni sloj na površini želučane stijenke. Ispaghula se također koristi i za reguliranje pražnjenja i čišćenja crijeva.

Preporučena upotreba i savjeti

Odrasli konji: 50 g/dan.

Poniji i magarci: 30 g/dan.

Ždrebad: 20 g/dan.

Proizvod se daje neprekidno 2 tjedna. Može se koristiti preventivno, no u tom slučaju treba prepoloviti preporučeni obrok i davati 3 tjedna (npr. za odraslog konja - 25 g/dan 21 dan neprekidno). Pomiješajte proizvod s dnevnom hranom. Pobrinite se da životinja ima dovoljnu količinu svježe vode dobre kvalitete. Prikladno za korištenje tijekom graviditeta, laktacije i za vrlo mlade životinje. Može se koristiti tijekom natjecanja. Samo za životinje!

NAPOMENA: Ovaj proizvod se temelji na biljkama i prirodnim tvarima na koje životinje mogu različito reagirati. Tvrdnje navedene u ovom opisu proizvoda temelje se na općim podacima o navedenim biljkama. Ovaj proizvod se ne smije klasificirati kao lijek. Ako imate drugih pitanja o zdravlju vašeg konja, preporučujemo da se obratite svom veterinaru.

Nutricionističke informacije:

melasa, indijski trputac, ispaghula (Plantago ovata), glina, konjac (Amorphophallus konjac), psyllium (Plantago afra).

Optimalna i prilagođena hranidba s visokokvalitetnim sastojcima.

Recenzije

Još nema recenzija

Svjetski priznata kvalitetaŠvedska kvaliteta za vaše ljubimce

1987

Od 1987. godine Husse nudi besplatnu dostavu visoko kvalitetnih proizvoda za pse i mačke diljem Europe.

50+

Husse proizvodi su dostupni u više od 50 zemalja diljem svijeta.

1000+

Preko 1000 franšizera savjetuje vlasnike kućnih ljubimaca o pravilnoj prehrani i dostavlja Husse proizvode na kućnu adresu.

Savjeti o hranidbi i dostava na kućnu adresu

Niste sigurni koji proizvod odabrati za vašeg ljubimca?

Pronađite idealnu hranu za vašeg ljubimca ili zatražite besplatan savjet od svog lokalnog distributera.